Read

Търсите партньор,
който да ви помогне в полагането на основите на силна марка?

Ние ще Ви помогнем да постигнете успех за кратко време.

Как можем да помогнем?

Бъдете с нас и разберете как да помогнете на брандът Ви да се развива.

Ако обмисляте да ни наемете, ние знаем, че вероятно има някакво предизвикателство, свързано с бизнеса Ви, витаещо в ума ви. Или може би сте видели възможност да разширите компанията си, но нямате умения за това? Или управлявате 20-годишна фирма, която нараства стабилно, но наскоро е загубила своята популярност поради навлизането на нови конкуренти на пазара. Може би просто искате да пуснете страхотна нова марка?

Стратегия

Пътят към създаването на превъзходен продукт започва със стабилен анализ.

Дизайн

Ще помогнем на Вашият бранд да се открои сред конкуренцията с уникални дизайни.

Съдържание

Помагаме да достигнете до правилните хора с качествено съдържание.

Представяне

Ще използваме най-добрите дигитални канали за популяризирането на Вашият продукт.

Как ще успеем?

Ключът към успеха

Оптимизация за търсачки - SEO

SEO е основата за успешен дигитален маркетинг!

Pay-per-click (PPC) реклама

Рекламата с плащане на клик (PPC) е отлична стратегия за поддържане на присъствие в резултатите от търсенето, докато установявате органично класиране със SEO.

Web Design

В крайна сметка компонентите за дигитален маркетинг, които използвате, водят обратно към уебсайта ви – и искате сайтът ви да остави положително впечатление у потенциалните клиенти. Близо 95% от първото впечатление на човек е свързано с уеб дизайна, така че това е решаващ фактор във вашия онлайн маркетингов план.

2,5 милиарда души използват социалните медии и се увеличават всекидневно

Социалните медии Ви позволяват да се свързвате с настоящи и потенциални клиенти и да развивате взаимоотношения с тях. Ако имат въпроси относно Вашите продукти и услуги, те могат да се свържат и да Ви попитат директно в социалните медии. Социалните платформи Ви позволяват да пускате платени реклами, за да насочвате и достигате до идеалните си клиенти. Увеличете максимално ефективността си в социалните медии, като отговаряте на коментари в социалните мрежи своевременно и по начин, който кара вашите последователи да се чувстват забелязани и ценени. В крайна сметка това ще ви помогне да установите доверие с аудиторията си и да ги насърчите да станат лоялни клиенти.

Реклами в Google, Facebook и Instagram

Поддръжка на Facebook, Instagram и LinkedIn страници

SEO оптимизация на сайтове